خام (گیاه) خواری
" انسان قبل از کشف آتش مانند همه موجودات زنده روی زمین با غذای زنده و بدون پزشک و دارو و بیمارستان تکامل خود را طی کرده و طول عمر خود را به نهصد سال (برحسب کتاب مقدس) رسانده بود .ولی در نتیجه مصرف مواد پخته (مرده)، مصنوعی، شیمیایی و غیره، بیماری های گوناگون به وجود آورده و طول عمر خود را رفته رفته کوتاه تر کرده تا به این حال دردناک رسانده است. هزاران سال است که مردم جهانخوردنی های طبخ شده را غذای واقعی بشر پنداشته اند، ولی حقیقت این است که خوردنی های پخته هیچ ارزش غذایی ندارند. آتش کلیه خواص غذایی را در غذای طبیعی و زنده می کشد، نابود میکند و آن را به یک نوع ماده غیر طبیعی، سمی و خطرناک تبدیل می کند."
منبع:
کتاب: خام خواری صفحه 7
نویسنده: آرشاویر در آوانسیان
هر غذایی که ما میخوریم بخشی از آن به انرژی تبدیل می شود. هر چقدر از منبع خورشید دور می شویم انرژی درون ماده غذایی کمتر می شود و سموم و رسوب بیشتری در بدن جای میگذارد. یعنی گیاهان بیشترین انرژی را دارند و کمترین رسوب و سموم را در بدن جای می گذارند، بعد از آن میوه ها هستند که بیشرین انرژی و کمترین سموم را دارند در رتبه بعد محصولات حیوانات گیاه خوار مثل تخم مرغ، شیر، بعد از آن گوشت حیوانات گیاه
خوار.
البته همه این موارد در شرایطی است که بصورت غیر صنعتی تولید شده باشند، یعنی تولید آنها به اصطلاح ارگانیک باشد. مثلا گوشت مرغ صنعتی بسیار مضر است.
موقعی که غذا پخته می شود بیشتر انرژی خود را از دست می دهد و عملا خاصیت اصلی خود را از دست می دهد. این سموم و رسوبات در بدن به مرور زمان بصورت سرطان ها، تومور ها، درد مفاصل، اضافه وزن و بیماری های مختلف، رخوت و بی حوصلگی خود را نشان می دهد. بهترین غذا برای انسان، گیاهان، میوه ها، غلات و مغزی جات هستند و در صورتی که رژیم کسی به این صورت باشد نه تنها بیمار نمی شود بلکه بدن سالم، قوی و روانی آرام دارد. اینجانب حدود 4 سال است که تقریبا 80 درصد در حال خام خواری هستم (20 درصد جهت رعایت و همراهی اطرافیان، علی رغم میل باطنی رعایت نمی کنم).
انرژی درون غذا (طبیعی) را معمولا با مزه و بو می توان تشخیص داد. هر چه قدر فرآیند تولید این غذا ها طبیعی تر (ارگانیک) باشد انرژی بیشتری ذخیره می کنند. میوه ها و سبزیجات بعد از چیده شده در حال انتشار انرژی از خود هستند که معمولا با بو می توان درک کرد. هر چه قدر از زمان چیده شدن آن گذشته باشد و در مجاورت محیط های آلوده (از نظر انرژی مثل مغازه ها که بصورت مداوم مردم رفت و آمد می کنند) انرژی بیشتری از دست می دهند و بو، مزه و طعم خود را از دست می دهند. و به همان اندازه انرژی کمتری دارند. پس لازم است سعی کنید این خوراکی ها را تازه تر و بیواسطه تر از تولید کننده تهیه نمایید.
برخی از خوراکی ها که ماندگاری بالاتری دارند بصورت طبیعی دارای حفاظ انرژی هستند مثل گردو، بادام و نظیر آنها که لازم است دقیقا قبل از مصرف محافظ آنها را بردارید(بشکنید). با این روش انرژی آنها حفظ می شود. یعنی نه تنها مغزیجات مغز شده انرژی خود را از دست داده اند بلکه ممکن است از نظر انرژی آلوده باشند و دربدن سم و رسوب ایجاد کنند که در طولانی مدت باعث بیماری می شوند.
باور عموم این است که با رژیم خام خواری انسان دچار محدودیت در انتخاب و کسب لذت کمتر از غذا می شود که بعنوان یک خام خوار توصیه می کنم اصلا به این شکل نیست و تنوع بسیار بالایی وجود دارد و همچنین نیاز نیست جهت تهیه غذا انواع طمع دهنده ها و چاشنی ها را استفاده کنید و
از طمع و عطر و بوی طبیعی آنها لذت خواهید برد. از طرفی زمان بسیار کمتری جهت تهیه غذا مصرف خواهید کرد اینجانب مواقعی که تنها هستم در طول روز فقط یک چاقو و چند بشقاب میوه خوری نیاز دارم که براحتی بعد از استفاده با آب شسته می شوند و اجاق گاز را فقط برای آب جوش و
گاهی آب پز کردن استفاده می کنم. اگر دچار بیماری سخت هستید و یا اضافه وزن دارید، کم هزینه ترین و بی خطر ترین عمل این است که از همین امروز درباره خام خواری تحقیق کنید و رژیم غذایی خود را عوض کنید.